За всички,на които им тече вода в краката! Сваляте корите под чистачките,почиствате старателно,при което откривате отворите за отичане на водата от така нареченият "леген"(при 156 те са 2).После взимате отвертка или нещо подобно и премахвате намиращият се в отвора фабричен маншон,който незнайно защо намалява сечението,и се запушва доста често.И забравяте за проблема!
Известие
Collapse
No announcement yet.
Теч в купето - Алфа 147
Collapse
X
-
И аз имах същият проблем,но вчера направих процедурата с почистването под корите на чистачките.Можеше да си направя аквариум там. Мисля,че няма да имам проблем с вода в купето повече.Съжалявам само,че късно прочетох последния пост.Не махнах това маншонче на дупката за отчитане,а тя наистина е много стегната с него и е нормално да се запуши пак!!!
Кара:Alfa 147 1.9JTD 16V
Comment
-
Първоначално публикувано от stef_nikolaev Покажи съобщениеТия 147-ци са абсолютни лодки, моята днес имаше 2-3 пръста вода на стелката, сядам си аз и усещам вода в чорапите.
...Alfa Romeo 147 1.9 JTD
Comment
-
Първоначално публикувано от Liminat Покажи съобщениеАми на който му тече , му тече на 100%, но като цяло 147-миците не текат на 100 %, та да им създаваме лошо име. Погледни във форума на рено за какво иде реч, като е до течове, текат откъдето се сетиш, коли след 100 годишна история на марката.Alfa 156 Selespeed 2001, Alfa 147 Selespeed 2002, Alfa 156 JTS FL Selespeed 2005.
"My engine started rattling like the proverbial biscuit-tin-dwelling skeletal onanist while on holiday in deepest darkest Wales"
Comment
-
Първоначално публикувано от stef_nikolaev Покажи съобщение... Явно не тече от 1 място при мен, щото петно на седалката, около ръчната, на стелката... не е от шибидаха, щото тавана е сух ? Ще тествам на автомивка и ще пиша ако разбера причините.Alfa Romeo 147 1.9 JTD
Comment
-
Тия дни ударих една черна лепенка на шибидаха, по ръбовете и течовете спряха. Дано да е от това! След два големи пороя течове няма! Явно през колоните на предното стъкло се е стичала водата и е наводнявала вътре... Ако е от това - край на безплатното миене на кракатаИма някакви отточни изходи, били под корите под чистачките, ама пък странно защо като се запушат прелива вътре. Както и да е, ще ги продухам, дано да е полезно на някой
Alfa 156 Selespeed 2001, Alfa 147 Selespeed 2002, Alfa 156 JTS FL Selespeed 2005.
"My engine started rattling like the proverbial biscuit-tin-dwelling skeletal onanist while on holiday in deepest darkest Wales"
Comment
Comment